Een vraag over loopbaanbegeleiding? Bel 011 28 00 50

Doe de loopbaantest!

Twijfels over je carrière? Ongelukkig op het werk? Misschien zelfs burn-out symptomen?
Of ben je gewoon toe aan een nieuwe stap, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken?

Doe de gratis loopbaantest en wij geven je vrijblijvend loopbaan advies.

Start de test

5 minuten

Wat is de online loopbaantest?

Vragen of twijfels over je werk? Of wil je een snel en professioneel inzicht over je carrière? De gratis carrière test is een online vragenlijst over je loopbaan die je als resultaat een duidelijk inzicht en bruikbaar advies geeft over je (huidige en toekomstige) carrière. Het rapport uit de gratis online loopbaantest geeft je een goed beeld over de status van je loopbaan. Het geeft je richting en houvast. De loopbaantest vertelt je over hoe gelukkig je bent met alle aspecten binnen je huidige carrière en werkomgeving. De gratis online loopbaantest is door Itzu Career ontwikkeld op basis van professionele en jarenlange inzichten van experts binnen het domein van loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Ook benieuwd naar jouw resultaat?

Doe de test

"Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik duidelijke inzichten over mezelf en mijn competenties, evenals de geschikte tools om me te helpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.”

Nathalie Brantz, Hasselt

Wat is loopbaanbegeleiding?

Hoe verloopt loopbaanbegeleiding? Wat kan ik verwachten van mijn coach? Ontdek het in een kennismakingsgesprek. Geheel gratis en vrijblijvend! Wij verwelkomen je graag in één van onze 100 locaties verspreid over alle Vlaamse provincies. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Ontdekken wat je écht wilt en dat vervolgens bereiken. Dat kan tijdens de loopbaanbegeleiding met Itzu Career!

Gratis gesprek aanvragen Meer informatie

Altijd met een glimlach naar je werk

Met plezier naar je werk? Je kansen vergroten op de arbeidsmarkt? Een leuke en aangename balans tussen werk- en privésituatie? De coaches van Itzu Career helpen je om de juiste antwoorden op deze vragen te vinden tijdens loopbaanbegeleiding. Tijdens je loopbaantraject ondersteunen wij je op geheel persoonlijke wijze. Alle gesprekken die wij met je voeren, zijn individueel. Op die manier ontvang je steeds advies op maat.

Meer informatie

De meest gestelde loopbaanvragen...

Ik wil graag een andere job, maar ik weet niet precies wat.

Hoe vergroot ik mijn kansen op een sollicitatiegesprek?

Ik wil over 3 jaar een topfunctie hebben. Hoe bereik ik dit?

Onze coaches en begeleiders zijn experts in hun vakgebied, maar op de eerste plaats ook mensen.

Interesse?
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Vraag je persoonlijk kennismakingsgesprek aan met een van onze coaches. Wij luisteren, ondersteunen en begeleiden je richting jouw passies en voorkeuren. Beleef zo meer plezier in jouw job!

Gratis gesprek aanvragen !